Skip links

SVAN 958A – Analizor Spectral Vibratii si Zgomote 4 Canale

SVAN 958A

Analizor de zgomot și vibrații cu patru canale

Analizorul de zgomotet și vibrații SVAN 958A Clasa 1 cu patru canale este dedicat tuturor aplicațiilor care necesită o evaluare simultană a sunetului și vibrațiilor de clasa 1. Fiecare dintre cele patru canale de intrare poate fi configurat independent pentru detectarea sunetului sau a vibrațiilor cu diferite filtre și constante de timp ale detectorului RMS, oferind utilizatorilor o flexibilitate enormă de măsurare. Adevăratul avantaj al SVAN 958A este capacitatea de a efectua analize avansate simultan cu modul de măsurare a nivelului. În practică, acest lucru permite utilizatorului să obțină rezultate în bandă largă, cum ar fi Leq, RMS, LMax, LMin, LPeak, împreună cu analiza pe patru canale, cum ar fi FFT sau analiza benzilor de octavă.

svan958A icons

958a full

Descriere completa

Lista funcțiilor de analiză disponibile include FFT, 1/1 sau 1/3 octavă, spectre încrucișate, intensitatea sunetului, RT 60 și multe altele. Înregistrarea semnalului în domeniul timpului pe 4 canale în format .wav este disponibilă, de asemenea, ca o caracteristică excepțională! Toate rezultatele măsurătorilor sunt stocate în memoria internă nevolatilă de 32 MB sau pe un stick de memorie USB și pot fi descărcate cu ușurință pe un PC cu software-ul SvanPC++. SVAN 958A cu interfață RS 232 (SV 55) poate fi oferit cu modem GPRS sau cu modul de conectare LAN & WLAN. Împreună cu software-ul de comunicare la distanță SvanPC++_RC, aceste interfețe oferă acces ușor de la distanță la setările și datele instrumentului prin internet și prin rețeaua locală. Instrumentul este alimentat de la patru baterii AA standard sau reîncărcabile, precum și de la o sursă externă de alimentare de curent continuu sau de la o interfață USB. Carcasa robustă și designul ușor realizează caracteristicile excepționale ale acestui instrument de nouă generație.

200x200 SVAN958A mockup 1

Aplicații
Catalog

Aparat de măsură a sunetului și vibrațiilor cu patru canale SVAN 958A
Descoperiți analizorul unic de sunet și vibrații cu patru canale, dedicat aplicațiilor inginerești.

Hardware
Caracteristici

Clasa 1
Sonometru

Aparatul de măsură cu patru canale SVAN958A este un instrument unic care oferă o analiză a sunetului și a vibrațiilor în banda de 20 kHz-. Este o alegere perfectă pentru toate aplicațiile care necesită măsurători simultane de zgomot de clasa 1 și evaluare triaxială a vibrațiilor. Fiecare dintre cele patru canale de intrare poate fi configurat în mod independent pentru modul sunet sau vibrații, cu diferite filtre și constante de timp ale detectorului RMS, oferind utilizatorilor o flexibilitate enormă de măsurare.

Patru canale
Analizor de sunet și vibrații

Fiecare dintre cele patru canale de intrare poate fi configurat în mod independent pentru modul sunet sau vibrații, cu diferite filtre și constante de timp ale detectorului RMS, ceea ce oferă utilizatorilor o flexibilitate enormă de măsurare. Adevăratul avantaj al analizorului cu patru canale SVAN958A este capacitatea de a efectua analize avansate simultan cu modul de măsurare a nivelului. În practică, acest lucru permite obținerea de rezultate în bandă largă, cum ar fi Leq, RMS, Lmax, Lmin, Lpeak, împreună cu analiza pe patru canale, cum ar fi FFT sau analiza benzilor de octavă. Lista funcțiilor de analiză disponibile include FFT, 1/1 sau 1/3 octavă, spectre încrucișate, intensitate sonoră, RT 60 și multe altele.

Mod de vibrație a clădirii
VELOCITATE și ACCELERAȚIE

Modul de vibrație a clădirii oferă măsurători simultane de VELOCITATE și ACCELERAȚIE cu indicarea automată a unei FRECVENȚE DOMINANTE. În funcție de o aplicație, fiecare canal poate fi configurat independent, de exemplu, un senzor de vibrații triaxial și unul monoaxial sau patru microfoane etc.

Analiza frecvenței
un instrument de neînlocuit pentru inginerii de sunet și vibrații

În funcție de o aplicație, analiza de frecvență poate fi mai mult sau mai puțin detaliată. Datorită procesorului său de calcul puternic, aparatul de măsură cu patru canale SVAN958A poate efectua analize de frecvență foarte sofisticate pe 4 canale, cum ar fi 1/1 sau 1/3 de octavă, FFT sau FFT cross spectrum.

Măsurare
Aplicații

Vibrații ale clădirilor și ale solului
Măsurători DIN 4150-3 și curbe VC

Cele mai recunoscute standarde pentru măsurarea vibrațiilor structurii sunt ISO 4866, BS 7385-2 britanic și DIN 4150-3 german. Toate aceste trei standarde utilizează metoda Peak Particle Velocity (PPV) și FFT pentru a defini frecvența dominantă. Modul BUILDING VIBRATION din SVAN 958A oferă măsurători simultane de VELOCITATE și ACCELERAȚIE cu indicarea automată a unei FRECVENȚE DOMINANTE.

Măsurători de zgomote
Zgomot în bandă de 20 kHz-bază

SVAN 958A este un instrument unic cu patru canale care oferă o analiză a zgomotului și a vibrațiilor în banda de 20 kHz-z. Instrumentul este capabil să efectueze analize avansate simultan cu modul de măsurare a nivelului. În practică, acest lucru permite obținerea de rezultate în bandă largă, cum ar fi Leq, RMS, Lmax, Lmin, Lpeak, împreună cu analiza pe patru canale, cum ar fi FFT sau analiza benzilor de octavă. Lista funcțiilor de analiză disponibile include FFT, 1/1 sau 1/3 octavă, spectre încrucișate, intensitate sonoră, RT 60 și multe altele.

Acustica clădirii
Măsurători în conformitate cu ISO 16283

Instrumentele pentru măsurarea acusticii clădirilor trebuie să îndeplinească cerințele pentru instrumentele de clasa 1 în conformitate cu IEC 61672-1. Seria de standarde ISO 16283 ia în considerare: izolarea la zgomot aerian a două spații adiacente și aparținând unor unități rezidențiale diferite, izolarea la zgomot aerian prin fațade în comparație cu zgomotul exterior și izolarea la zgomot de impact a podelelor

Vibrații ale mașinii
Măsurători în conformitate cu ISO 20816-1

Aparatul de măsură măsoară accelerația, viteza și deplasarea vibrațiilor cu o pondere de frecvență necesară. Instrumentarul utilizat trebuie să fie proiectat pentru a funcționa în mod satisfăcător în mediul pentru care urmează să fie utilizat, de exemplu, în ceea ce privește temperatura și umiditatea. Specificațiile pentru instrumentele de măsurare a intensității vibrațiilor sunt prezentate în ISO 2954, iar instrumentele de măsurare a vibrațiilor arborelui sunt specificate în ISO 10817-1.

Cere Oferta
Aplicații
Măsurători de zgomot
Zgomot de mediu
Zgomotul la locul de muncă
Acustica clădirilor
Vibrații mână-braț
Vibrațiile întregului corp
Vibrațiile mașinilor
Vibrații ale clădirii/terenului
Caracteristici hardware
Număr de canale 4
Siguranță intruzivă
Detectare auto-vibrații
Autocalibrare
Blocare tastatură
Comunicare la distanță
Interfețe de comunicare USB, RS232, port I/O
Indicator LED
Afișaj
Tastatură 9 butoane
Memorie 32 MB
Tip de baterie  4xAA
Timp de funcționare > 10 h
Interval de temperatură de funcționare -10 °C până la 50 °C
Interval de umiditate până la 95% RH
Greutate 510 grame
Dimensiuni 140 x 82 x 42 mm
Stație de andocare necesară
Caracteristici de măsurare a zgomotului
Standarde Clasa 1: IEC 61672-1:2013
Tip de microfon MK 255, 50mV/Pa
Preamplificator tip SV 12L
Domeniu de funcționare liniară conform IEC 61672 26 dBA Leq ÷ 140 dBA Peak
Domeniul total de măsurare 16 dBA Leq ÷ 140 dBA de vârf
Zgomot intern < 16 dBA
Domeniul de frecvență 0,5 Hz ÷ 20 kHz
Filtre de ponderare A, C, Z și G
Constante de timp Lent, Rapid, Impuls
Statistici Da
Statistici în octave sau terțe octave
Detectarea directivității zgomotului
Înregistrare audio opțiune
Comentarii vocale
1/1 octavă opțiune
1/3 de octavă opțiune
1/6 octavă
1/12 octavă
FFT opțiune
RT60 opțiune
Generator de semnal
Tonalitate
RPM opțiune
Spectrul încrucișat
Reglaj de intensitate opțiune
Filtre programabile de către utilizator opțiune
Caracteristici de măsurare a vibrațiilor
Standarde ISO 8041:2017, ISO 20816-1, DIN 4150-3, BS 7385-2
Număr de canale  4
Tip de senzor IEPE
Tip de intrare IEPE
1/1 octavă opțiune
1/3 octavă opțiune
Înregistrare WAV opțiune
FFT opțiune
 RPM opțiune
Enveloping
Cross spectrum opțiune
Filtre programabile de către utilizator opțiune