Skip links

SV 803 – Monitor de vibrații wireless

SV 803

Sistem wireless de monitorizare a vibrațiilor

SV 803, un nou monitor de vibrații fără fir de la Svantek, reprezintă vârful de lance al dispozitivelor de monitorizare de înaltă tehnologie. Proiectat special pentru monitorizarea fără fir a vibrațiilor, atât a vibrațiilor din clădiri, cât și a celor din sol, într-o varietate de condiții de mediu, acest dispozitiv utilizează geofoni ca senzori principali de vibrații. Geofonele sunt bine cunoscute pentru sensibilitatea lor ridicată și, mai important, pentru impactul lor minim asupra duratei de viață a bateriei. Acest lucru înseamnă că SV 803 poate măsura vibrațiile pentru perioade îndelungate, fără a fi nevoie de încărcarea frecventă a bateriei. Terminalul de monitorizare a vibrațiilor dispune de o durată de viață a bateriei de până la 6 luni și, atunci când este conectat la un panou solar, poate susține o funcționare continuă.

 

      wireless vibration monitor      Sistem de monitorizare a vibrațiilor fără fir
        wireless vibration sensor geophone       Senzor de vibrații fără fir geophone
online vibration monitoringMonitorizarea online a vibrațiilor

sv803 2

Descriere completa

Sistem de monitorizare a vibrațiilor fără fir de clasa 1
Noul monitor de vibrații SV 803 a fost proiectat pentru a îndeplini specificațiile de performanță riguroase ale clasei 1, așa cum sunt descrise în ISO 4866, BS 7385-1 și DIN 45669-1. Aceste specificații superioare permit dispozitivului să efectueze monitorizarea vibrațiilor din clădiri și din sol în conformitate cu tehnicile de măsurare descrise în DIN 4150-3 și BS 7385-2. Clasificarea de clasa 1 a dispozitivului îl face o alegere ideală atât pentru analiza tehnică, cât și pentru monitorizarea pe teren, deoarece este capabil să furnizeze măsurători fiabile și precise.

Sistem wireless de monitorizare a vibrațiilor
Catalog

Monitorizarea online a vibrațiilor200x200 SV803 mockup
Acum puteți descărca catalogul monitorului de vibrații fără fir SV 803, care conține informații tehnice detaliate despre acest dispozitiv de înaltă tehnologie. SV 803 este realizat pentru aplicații de monitorizare în clădiri și la sol, iar capacitățile sale wireless facilitează configurarea și colectarea datelor. Dispozitivul este echipat pentru a măsura și analiza o serie de parametri de vibrații, cum ar fi viteza de vârf a particulelor (PPV) și frecvența dominantă, utilizând analiza prin transformată Fourier rapidă (FFT) pentru a oferi o analiză precisă și aprofundată a datelor.

Monitorizarea wireless a vibrațiilor
Caracteristicile sistemului

Instrument de analiză a vibrațiilor
Evenimente de vibrații în clădiri și în sol în conformitate cu DIN 4150-3 și BS 7385-2

vibration analysis toolCu firmware-ul său avansat, monitorul de vibrații fără fir SV 803 poate măsura viteza de vibrație în conformitate cu standardele DIN 4150-3 și BS 7385-2, utilizând metoda Viteza particulelor de vârf și frecvența dominantă, care se bazează pe analiza transformării rapide Fourier (FFT). Dispozitivul poate analiza singur evenimentele de vibrații și poate trimite alerte prin SMS și e-mail direct de la modemul de la bord dacă se declanșează o alarmă. Acest lucru reduce șansele de întârzieri de transmisie sau de ratare a alarmelor. Din acest motiv, este o modalitate excelentă de a monitoriza vibrațiile în diferite medii industriale în timp real.

Integrarea senzorilor de vibrații wireless
Integrați măsurătorile de vibrații, zgomot, vreme și praf

integrate noise vibration weather dust measurementsMonitorul de vibrații SV 803 se potrivește perfect cu stația de monitorizare a prafului și a vremii SV 307A și cu monitorul de sunet fără fir. Aceste dispozitive pot fi conectate cu ușurință la o singură rețea de monitorizare numită SvanNET. Acest lucru face posibilă supravegherea eficientă și amănunțită a unor zone mari, cum ar fi șantierele de transport și de construcții. SvanNET face posibilă combinarea datelor de la diferiți senzori, cum ar fi cei care măsoară zgomotul, vibrațiile, praful și vremea, într-o singură platformă software ușor de utilizat. Acest lucru o face ușor de înțeles și de navigat. Această soluție de monitorizare „all-in-one” este foarte compatibilă și flexibilă, ceea ce o face să fie o completare excelentă a instrumentelor de monitorizare ale oricărei organizații.

Aplicație mobilă pentru conectare la distanță
Conectivitate Bluetooth pentru monitorizare și depanare la distanță

mobile application for remote connectionMonitorul de vibrații fără fir SV 803 are conectivitate Bluetooth, ceea ce facilitează modificarea setărilor dispozitivului și permite să vedeți cum se comportă acesta în acest moment. Această caracteristică vă permite să utilizați o aplicație mobilă pentru a verifica sistemul, ceea ce face foarte ușoară remedierea problemelor în locuri îndepărtate. Deoarece aplicația mobilă se poate conecta atât la SvanNET, cât și la monitorul de vibrații prin Bluetooth, asistența se poate face de oriunde. Acest lucru face posibilă monitorizarea și remedierea problemelor de la distanță, ceea ce o face o soluție utilă pentru organizațiile care trebuie să monitorizeze de la distanță.

Sistem wireless pentru monitorizarea vibrațiilor AMS
Serviciile de monitorizare automată și noul monitor de vibrații SV 803

ams wireless vibration monitorServiciile de monitorizare automată (AMS) sunt oferite de platforma SvanNET de la Svantek pentru monitorizarea zgomotului, a vibrațiilor și a prafului. Noul monitor de vibrații SV 803 utilizează un modem 4G pentru a trimite date de la senzor la SvanNET fără a utiliza cabluri. În cadrul domeniului de aplicare al AMS, SvanNET oferă datele de vibrații sub formă de rapoarte gata de imprimare și care respectă standardele internaționale privind vibrațiile în clădiri și în sol, precum ISO sau DIN. De asemenea, sistemul de monitorizare este configurat astfel încât alarmele să poată proveni atât de la SvanNET, cât și de la monitorul de vibrații SV 803, pentru a se asigura că este fiabil.

Monitorizarea vibrațiilor la distanță
Aplicația

remote vibration monitoring

Vibrațiile clădirii și ale solului
Echipament de monitorizare a vibrațiilor fără fir

Echipamentul de monitorizare a vibrațiilor fără fir, cum ar fi SV 803, este un instrument esențial pentru proiectele pe termen lung din industrii precum construcțiile, mineritul, construcția de tuneluri și transporturile. Dispozitivul este complet autonom și monitorizează continuu nivelurile de vibrații, inițiind automat o analiză suplimentară a frecvenței atunci când este detectat un eveniment. Modemul GPS încorporat asigură o sincronizare precisă a timpului și oferă informații despre locația curentă a dispozitivului. Acest lucru permite accesul de la distanță la dispozitiv, oferind acces convenabil la date și capacități de configurare. Ușurința de utilizare și flexibilitatea monitoarelor de vibrații fără fir fac din acestea un accesoriu valoros pentru capacitățile de monitorizare ale oricărei organizații.

Cere Oferta

SV 803 – Sistem wireless de monitorizare a vibrațiilor
Specificații

Aplicații
Vibrații ale clădirii/terenului
Caracteristici hardware
Număr de canale 3
Detectare auto-vibrație
Autocalibrare
Verificarea sistemului de la distanță
Comunicare la distanță
Bluetooth
Modul GPS
Interfețe de comunicare 4G, Bluetooth, 2xWEIPU
Indicator LED
Afișaj
Tastatură 3 butoane de apăsare
Memorie 32 GB
Tipul de baterie Baterie Li-Ion
Timp de funcționare NELIMITAT cu acumulatorul SB 803 și panoul solar în modul de economisire a energiei
Interval de temperatură de funcționare -10 °C ÷ +50 °C
Greutate 3,5 kg, inclusiv bateria și platforma de montare
Dimensiuni 163 x 128 x 115 mm
Grad de protecție IP67
Caracteristici de măsurare a vibrațiilor
Standarde DIN 45699-1:2020-06; ISO 4866:2010, clasa 1; IEC 61260:2014, clasa 1
Număr de canale 3
Tip de senzor Geofon triaxial
Domeniul de măsurare 3 um/s RMS ÷ 100 mm/s RMS (141 mm/s vârf)
Domeniul de frecvență 0,8 Hz ÷ 400 Hz (-3 dB)
Profiluri pe canal 3
Filtre de ponderare DIN 80, DIN 315, VEL1, KB
Constante de timp Rapid 125 ms în conformitate cu DIN 4150-2
Pas de înregistrare minim 1s
1/1 octavă
1/3 octavă
Recodificare WAV
FFT