Skip links

SV 277 PRO – Stație de monitorizare zgomot

SV 277 PRO

Stație de monitorizare zgomot

SV 277 PRO este un sistem de monitorizare în aer liber bazat pe sonometrul SVAN 977 Clasa 1. Carcasa clasificată IP 65 conține o baterie cu plumb care timpul de funcționare poate fi extins cu ușurință prin conectarea unei baterii externe sau a unui panou solar. Unitatea inteligentă de încărcare permite utilizarea unui panou solar fără controlere costisitoare sau baterii grele.

sv 277 pro noise monitoring station 12314683140510 59556300

sv 277 pro noise monitoring station 12315360603220 69784200

Carcasa este prevăzută cu conectori foarte robusti, rezistenți la apă (standard militar) și sunt furnizați cu o sursă de alimentare externă IP 65. Kitul poate fi instalat cu ușurință pe un catarg cu filetele de montare standard.

Sistemul oferă rezultate în bandă largă, precum Leq, Max, Min și Peak, cu toate filtrele de ponderare standard, împreună cu o caracteristică incredibilă de istoric a timpului, cu două etape de înregistrare reglabile. Rezultatele cu bandă largă pot fi înregistrate în trei profiluri acustice care permit efectuarea măsurătorilor cu 3 filtre diferite (de exemplu A, C, Z), precum și cu 3 constante de timp diferite ale detectorului (de ex. Fast, Slow, Impulse).

SVAN 977 poate fi îndepărtat cu ușurință din carcasă și utilizat ca sonometru de mână. Stația de monitorizare folosește un modem 3G pentru comunicarea la distanță cu Internet. SvanNET, un server releu, acceptă conexiunea dintre PC și stație. SvanNET permite utilizarea tuturor tipurilor de carduri SIM cu sistemul, indiferent dacă au IP public sau privat. Conexiunea prin SvanNET permite utilizatorilor să folosească un telefon mobil sau o tabletă pentru a verifica starea stației de monitorizare a zgomotului.

Caracteristici Principale

 • SV 277 PRO este un sistem de monitorizare portabil găzduit într-o carcasă impermeabilă dedicată pentru măsurători periodice în aer liber.
 • Stația se bazează pe SVAN 977 care poate fi îndepărtată cu ușurință din carcasă și folosită ca sonometru de mână.
 • Măsurătorile de zgomot din CLASA 1 se efectuează pe o gamă dinamică foarte largă de 110 dB de la 10 Hz până la 20 kHz.
 • Rezultatele datelor istorice precum Leq Max Min și Peak cu două etape de logare simultane sunt salvate pe card microSD de 8 GB (actualizabil până la 128 GB).
 • Stația poate efectua o analiză a frecvenței în timp real în 1/1 OCTAVE benzi și o poate salva ca date istorice.
 • Opțiunea pentru 1/3 OCTAVE REAL-TIME ANALYSIS permite analiza conținutului frecvenței de zgomot. Analiza statistică în bandă de 1/3 octave este utilizată pentru verificarea surselor de zgomot din mediu. Poate fi activat în orice moment prin introducerea codului de activare.
 • Opțiunea TIME DOMAIN SIGNAL RECORDING la formatul WAVE funcționează în timpul măsurării și este înregistrată în paralel cu un istoric al timpului. Odată descărcat pe computer acesta poate fi redat. Setările cum ar fi triggers sau timpul de înregistrare pot fi ajustate.
 • În plus față de redarea audio fișierul WAVE poate fi procesat ulterior în software-ul SvanPC ++ care asigură calcularea rezultatelor globale precum Leq Lmax Lmin Lpeak precum și calcule de 1/3 octavă și FFT sau tonalitate. Poate fi activat în orice moment prin introducerea codului de activare.
 • MODEMUL 3G asigură transfer rapid de date pe Internet către computer cu conectivitate standard la Internet.
 • După ce introduceți cardul SIM setările de comunicare de la distanță sunt reglate automat pentru a vă conecta la SvanNET.
 • Stația poate fi alimentată de la o baterie internă sau o alimentare externă de curent continuu și este gata pentru conectarea directă a unui PANOU SOLAR. Alimentarea este administrată de unitatea de încărcare inteligentă.
 • Stația folosește ÎNCĂRCĂTOR impermeabil care este proiectat pentru utilizare în aer liber.
 • CONECTORII standard militari asigură conexiuni fiabile robuste și rezistente.
Cere Oferta
 • Aplicații

Măsurători de sunet
Zgomot de mediu

 • Caracteristici hardware

Numărul de canale 1
Comunicare la distanță
Interfețe de comunicare 4G, USB
Indicator cu LED
Afişaj
Tastatură 9 butoane
Memorie uSD 16 GB
Baterie tip 17 Ah / 12 V
Timp de funcționare 4-8 zile
Gama de temperatură de funcționare -10 ° C până la 50 ° C
Umiditatea variază până la 95% RH
Greutate 9 kg (inclusiv baterie)
Dimensiune 305x270x194 mm
Rata IP IP 65

 • Caracteristici de măsurare a sunetului

Înregistrare audio – Opțional
1/1 octavă
1/3 octavă – Opțional