Skip links

Supervisor Software

Supervisor Software

Software PC pentru sănătate și siguranță

Supervisor este un pachet software pentru PC destinat specialiștilor în domeniul sănătății și securității. Pachetul este compatibil cu toate instrumentele Svantek pentru piața de sănătate și siguranță. Conexiunea plug & play detectează automat dozimetrele de zgomot, sonometrele și dozimetrele de vibrații pentru a configura setările de măsurare și a descărca datele. Fiecare instrument care se conectează la Supervisor este memorat împreună cu informații precum setările încărcate, versiunea firmware, precum și data de valabilitate a calibrării și ora ceasului instrumentului. Atunci când datele sunt descărcate, acestea sunt clasificate automat în funcție de timpul de măsurare și atribuite numărului de serie al instrumentului.

Supervizor icons

620x770 report iso9612 laptop mockup

Descriere completa

Supervizorul este conceput pentru a răspunde nevoilor diferiților utilizatori. În cazul aplicațiilor simple care necesită doar analiza rezultatelor principale, cum ar fi LAeq, LAFmax și Lcpeak, programul oferă previzualizări și rapoarte rapide, fără a fi nevoie să deschidă niciun fișier de date. Aplicațiile mai avansate sunt gestionate în cadrul unor sesiuni în care utilizatorul poate alege tipul de analiză care urmează să fie efectuată. Cei care întocmesc zilnic rapoarte privind zgomotul sau vibrațiile vor aprecia șabloanele de rapoarte care, odată create, pot fi aplicate la diferite seturi de fișiere de măsurători.

Descărcați
Catalogul

SUPERVIZOR – Software pentru PC pentru sănătate și siguranță
Interfața intuitivă a programului Supervisor ghidează utilizatorii în configurarea dozimetrelor cu setări predefinite pentru standardele OSHA, MSHA, ACGIH și ISO. Aflați mai multe despre funcționalitatea lui Supervisor.

Software
Caracteristici

Supervizor Lite
Mod simplu pentru zgomot și vibrații la locul de muncă

Supervisor Lite a fost creat punând accentul pe un design ușor și intuitiv, care este perfect pentru utilizatorii care sunt noi în Supervisor și în domeniul dozimetriei zgomotului și vibrațiilor. Experiența îmbunătățită a utilizatorului oferă o cutie de instrumente completă care satisface nevoile atât ale utilizatorilor noi, cât și ale celor consacrați ai software-ului Supervisor. Utilizatorii consacrați care sunt obișnuiți să lucreze cu Supervisor pot comuta cu ușurință între cele două moduri de funcționare în timpul tuturor etapelor de lucru diferite ale Supervisor. Supervisor Lite introduce o nouă funcție – instrumentul de validare. Un modul care permite validarea rapidă și ușoară a rezultatelor prin eliminarea datelor eronate, cum ar fi sursele de zgomot nevalabile, șocurile mecanice ale instrumentului interpretate ca impulsuri acustice și datele colectate atunci când dozimetrul nu a fost purtat în mod corespunzător.

960x550 iso 9612Expunerea la zgomot
Panouri privind doza de zgomot și expunerea la zgomot în conformitate cu ISO și OSHA

Panoul de expunere la zgomot estimează nivelul zilnic de expunere la zgomot în conformitate cu standardul ISO 9612, utilizând date care reprezintă rezultatele sumare ale măsurătorilor Leq. Panoul Doza de zgomot estimează doza de zgomot și nivelul mediu de zgomot ponderat în timp (TWA) pe baza datelor LAV măsurate, în conformitate cu standardele OSHA HC și OSHA PEL. Valorile Dose și TWA rezultate sunt prezentate pentru timpul total de expunere (suma timpilor de expunere a tuturor sarcinilor), pentru o zi standard (8 h) și pentru o durată proiectată personalizată

960x550 hearing protectors mockupSelectarea protecției auditive
Trei metode în conformitate cu ISO 4869-2: SNR, HML și OCTAVES

Lucrătorii ar trebui să poarte protectoare auditive dacă nivelul de zgomot sau de sunet la locul de muncă depășește 85 de decibeli. Alegerea dispozitivului de protecție auditivă depinde de nivelul de zgomot din mediul de lucru. Prin urmare, alegerea celui mai potrivit protector auditiv ar trebui să se bazeze pe măsurători standardizate ale zgomotului. Fiecare protecție auditivă are caracteristici de atenuare exprimate în unități de trei metode: SNR (Single Number Rating), HML (metoda frecvențelor înalte, medii și joase) și cea mai precisă metodă care necesită măsurarea în benzi de 1/1 octavă. Supervisor suportă toate cele trei metode, permițând utilizatorilor săi să construiască o bază de date cu protectoare auditive. Calculul este efectuat automat după selectarea fișierelor de date care conțin rezultatele de zgomot cerute de metoda selectată.

960x550 hand arm iso5349 mockupExpunerea la vibrații mână-braț
Calculator al expunerii zilnice la vibrații A(8) în conformitate cu ISO 5349-2

Software-ul Supervisor oferă o gamă de instrumente dedicate măsurătorilor vibrațiilor mână-braț. Odată ce software-ul este conectat la un dozimetru de vibrații, utilizatorul poate încărca setări de măsurare predefinite, ceea ce face ca configurarea să fie mai ușoară ca niciodată. Fișierele descărcate sunt grupate automat și pot fi găsite cu ușurință cu ajutorul filtrului de date de vibrații mână-braț. Rezultatele de bază sunt accesibile pentru raportare fără a fi nevoie să deschideți niciun fișier de date. Calcularea expunerii la vibrații A(8) în conformitate cu ISO 5349-2 poate fi efectuată pe un grup de fișiere selectate, de exemplu, de la diferite locuri de muncă și sarcini. Supervizorul suportă, de asemenea, filtrarea fișierelor de jurnal al istoricului de timp al vibrațiilor, de exemplu, marcarea automată a perioadelor cu un prag definit al forței de contact.

960x550 whole body iso2631 mockupExpunerea la vibrații la nivelul întregului corp
A(8) calculul expunerii zilnice la vibrații în conformitate cu ISO 2631-1

Software-ul Supervisor este compatibil cu aparatele de măsurare a vibrațiilor întregului corp, inclusiv SV 100A și SV 106A. Supervizorul utilizează conexiunea USB cu instrumentele pentru a configura setările de măsurare și pentru a descărca fișierele. Pentru o identificare ușoară, fișierele descărcate sunt grupate automat în funcție de tipul de instrument. Calculatorul de expunere la vibrații A(8) poate efectua o analiză pe un singur fișier de măsurare sau pe mai multe fișiere de măsurare. Șablonul încorporat de raport de vibrații la nivelul întregului corp ajută utilizatorii noi să pregătească rapoarte de măsurare

960x550 report iso9612 mockupRapoartele
Ceea ce vedeți este ceea ce primiți!

Supervizorul creează rapoarte într-un mod foarte rapid și ușor. Utilizatorul selectează un fișier și îl deschide cu un dublu clic. Măsurătorile sunt grupate automat în panouri contextuale care pot fi deschise și închise cu un singur clic. Panourile pot fi aranjate prin tragere și fixare. Apoi, este suficient să faceți clic pe pictograma MS Word™ pentru a imprima un raport. Aspectul raportului poate fi salvat în orice moment ca șablon și utilizat pentru alte fișiere.

Software
Caracteristici

Zgomotul la locul de muncă
Setări predefinite pentru OSHA, MSHA, ACGIH, ISO

Conexiunea plug & play detectează automat dozimetrele de zgomot și sonometrele pentru configurare și descărcare de date. Interfața intuitivă ghidează utilizatorul prin configurarea dozimetrelor cu setări predefinite pentru standardele OSHA, MSHA, ACGIH și ISO. Există șase presetări predefinite furnizate cu Supervisor pentru OSHA HC, OSHA PEL, MSHA HC, MSHA PEL, ACGIH, Nordic – standarde bazate pe ISO.

Vibrația mână-braț
Expunerea la vibrații în conformitate cu ISO 5349

Software-ul Supervisor oferă o gamă de instrumente dedicate măsurătorilor de vibrații mână-braț. Odată ce software-ul este conectat la un dozimetru de vibrații, utilizatorul poate încărca setări de măsurare predefinite, ceea ce face ca configurarea să fie mai ușoară ca niciodată. Fișierele descărcate sunt grupate automat și pot fi găsite cu ușurință cu ajutorul filtrului de date privind vibrațiile brațului mâinii. Rezultatele de bază sunt accesibile pentru raportare fără a fi nevoie să deschideți fișierele de date. Calcularea expunerii la vibrații A(8) în conformitate cu ISO 5349-2 poate fi efectuată pe un grup de fișiere selectate, de exemplu, de la diferite locuri de muncă și sarcini. Supervizorul suportă, de asemenea, filtrarea fișierelor de jurnal al istoricului de timp al vibrațiilor, de exemplu, marcarea automată a perioadelor cu un prag definit al forței de contact.

Vibrațiile întregului cop
Calculator de expunere la vibrații A(8)

Standardul ISO 2631-1 definește metodologia generală de evaluare a expunerii la vibrații la nivelul întregului corp. Aceste măsurători pot fi efectuate cu ajutorul analizorului de vibrații umane SV 106 și al dozimetrului de vibrații la nivelul întregului corp SV 100A. Măsurătorile descărcate în baza de date Supervisor sunt atribuite fie unui anumit utilizator, fie unei sarcini, în timp ce toate calculele sunt efectuate automat. Măsurătorile sunt înregistrate în m/s2 și sunt direct comparabile cu limitele definite de Directiva europeană 2002/44/CE. De asemenea, este posibilă conversia acestor unități în puncte, care sunt utilizate pe scară largă în sectorul sănătății și siguranței. Făcând clic pe Mode (Mod), puteți trece la calcule bazate pe VDV, ceea ce este adesea necesar atunci când vibrațiile sunt caracterizate ca fiind impulsive.

Cere Oferta

CARACTERISTICI

 • Interfață ușor de utilizat, intuitivă
 • Gestionarea și navigarea ușoară a bazelor de date
 • Generare de raport foarte comodă și rapidă cu șabloane
 • Instrumente puternice pentru analiza datelor

Aplicații principale:

Dozimetria zgomotului

 • Prezentarea datelor de depășire
 • Recalculări ale zgomotului la ISO 9612
 • Reglarea protecției auditive la ISO 4869-2
 • Analiză Ce-dacă?

Dozimetria vibrațiilor

 • Recalculări ale dozei de vibrații mână-braț la ISO 5349-2
 • Recalculări ale dozei de vibrații din întregul corp, conform ISO 2631-1

Măsurători ale nivelului sonor

 • Recalculări ale istoricului timpului, cu posibilitatea de întrerupere a timpului și de înlăturarea perturbărilor
 • Analiza sunetului în bandă de 1/1 și 1/3 octavă

Supervisor Tutorial

Supervisor Lite Tutorial

Supervisor Lite Tutorial

Supervisor Tutorial

Supervisor Lite

Supervisor Lite Tutorial

Supervisor Lite Tutorial

Supervisor Tutorial