Skip links

Rapoarte automatizate prin SvanNET

Svannet wallpaper 2

SvanNET este o soluție online care acceptă conexiunea a mai multor puncte de măsurare prin stațiile de monitorizare a zgomotului și a vibrațiilor Svantek (inclusiv seriile SV 307A, SV 200A, SV 258 PRO și SV 27x). Pentru a asigura fiabilitatea și securitatea datelor, SvanNET este localizat pe platforma Microsoft Azure™, platforma cloud care funcționează prin rețeaua globală de centre de date gestionate de Microsoft.

SvanNET oferă control automat al punctelor de măsurare, partajarea datelor cu alți utilizatori SvanNET, precum și previzualizarea datelor sub forma unui site web personalizat, cu acces public sau restricționat. Site-ul web de previzualizare poate fi personalizat cu un logo și un nume de proiect. Accesul la previzualizare poate fi fie deschis publicului, fie protejat de o parolă.

Pentru a sprijini monitorizarea zgomotului, vibrațiilor și prafului, SvanNET oferă servicii de conectare online, cum ar fi o interfață web, acces la date din stațiile de monitorizare și funcția de evenimente. SvanNET este o soluție online, ceea ce înseamnă că nu necesită instalare de software și este accesibilă printr-un browser web. Conexiunea prin SvanNET permite utilizatorilor să folosească un browser web pe orice dispozitiv, cum ar fi telefonul mobil sau tableta, pentru a viziona rezultatele măsurătorilor în timp real, a descărca fișierele măsurătorilor și a configura setările stațiilor.

Svannet icons

Construirea rapoartelor

SvanNET a avut recent o actualizare care îi permite acum construirea unui raport de zgomot, vibrații sau alți parametri, customizabil, în mod automat, astfel dându-i utilizatorului o vizualizare eficientă a datelor măsurătorilor pentru ca acestea să fie mai apoi prezentate.

Astfel, livrarea acestui raport poate fi programată automat în funcție de oră și se transmite prin email, simplu și ușor.